Fumatul nu dauneaza ! (parodie demna de luat in seama)

Iata si motivele pentru care e de preferat sa nu abandonezi fumatul :
1. Ai avut probleme cu vizibilitatea in trafic din cauza parbrizului aburit? Condensul este provocat de respiratia ta. O pereche de plamani de fumator te fac sa respiri mai putin si mai greu. Pune mana si fumeaza si n-o mai aburi atata!
Atat cat se pierde la extirparea unui plaman.
2. Stingerea tigaretei cu piciorul in statia de autobuz este un bun antrenament pentru muschii flexori ai gambei.
3. Alimentezi masina intr-o benzinarie in timp ce asculti la radio Serbia – Romania. Sarbii marcheaza pentru 5-0. Te oftici atat de tare incat vrei sa arunci benzinaria in aer. Cu ce vei aprinde benzina daca esti un amarat de nefumator?
4. Nevasta te bate la cap ca s-a saturat de perdelele albe din sufragerie si ar vrea unele galbene sau gri cum a vazut la vecina Geta bioenergeta. De ce sa cheltui banii aiurea? Fumeaza in casa.
5. Produsele farmaceutice care te ajuta sa scapi de tutun costa, pe cand pentru a continua sa fumezi nu ai nevoie decat de un pachet de tigari. In fiecare zi. Si ala costa, e adevarat, dar din pretul lui statul isi trage un procent mai mare pentru a creste bugetul la invatamant si sanatate.
6. Fumatul pune capat crizei. Pentru fiecare persoana care se apuca de fumat se creaza cinci noi locuri de munca. Doua in industria tutunului, unul la fabrica de brichete, unul in comert si unul in prelucrarea lemnului pentru sicrie.
7. Tantarii nu suporta fumul.
8. Ai dormit vreodata in aceeasi camera cu cineva care sforaie de te face sa te urci pe pereti? Daca esti fumator ai tot timpul la indemana doua filtre de la tigarete pentru a-ti astupa urechile. Iar daca esti fumatoare si ai ramas fara ob-uri, cu un filtru te-ai scos.
9. Abandonarea fumatului poate duce la slabirea vederii. Asa au patit 35% din romani la ultimele alegeri.
10. Se stie ca fumand poti pierde kilogramele in plus. Vreo 2-3.
11. Fumatul duce la impotenta. Mai putina erectie inseamna un risc mai scazut de sifilis, sida, herpes si H1N1.